There was an error in this gadget

Saturday, May 21, 2011

.Sungguh X Sabar.

Salam.

Woho! x lamak gik nk cuti skolah. X sabar rasanya nk balit umah! kurang dari 5 hari gik aku akan pulang umah!yipeeeeeee!! Hmmm.Tp aku x taukla apa plan nk polah time cuti tok. Actually byk aktiviti yg bleh d polah, tapi bila pikei panjang jadi mcm malas gik, teringat kan lelah gik, budget gik (budget kin kurang) , dahla nk raya.huuuuu

Tapi dalam masa cuti tok ada jwak hari2 gumbira, kwn2 aku yg berbangsa Dayak nyambut Gawai. Selamat Hari Gawai bala kaban! & salah seorang sepupu aku akan nait jinjang pelamin! Tahniah sis! semoga berbahagia n dapat baby cepat2.heee. & sik lupak jwak beberpa org member aku yg jugak bakal nait pelamin. Tahniah!! (jgn lalek ngn aku ok, klak ada jodoh ku madah..ahaaaaaaaa!)

k la, setakat ya jak (aku bukan dalam mode pandei nulis blog)..Sekian..Salam

Wednesday, May 11, 2011

Mcm Aku Lalek/ Peduli.

Salam,

Lamak dah x menulis lam blog tok, tok pun saja jak nk ngabas, Sayang jwak mun akaun di "close". Actually xda crita gilak nk d padah lam blog tok, mcm yg dah ku padah saja nk ngabas.

Life aku msh mcm biasa, mkn, tdo rutin harian yg sikpat d tinggalkan la, juz aku kinektok mula berkecimpung dalam satu benda baru: "riding MTB" (mountain bike). Kerja still goes d same, xda brubah, pagi ngajar, ptg aktviti kokurikulum miak, mlm nangga tv. Weekends aku ride kt sibu sorang.

Status?: msh membujang tp sedang mencari.,heheh. Insyaallah mun ada jodoh x lamak gik la berpunya.hee.Calon dah ada ;).