There was an error in this gadget

Sunday, September 4, 2011

Pulang Berkhidmat

Smekom.
.
Slamat Ari Raya yg ke-7 d ucapkan. Dan aritok aku akan menuju pulang ke sekolah. Berat rasa ati, msh nk braya gik d umah sendiri bersama ngn family. Tapi yala ngenang dh berkhidmat ngn masyarakat hruslah berkorban. Amanah d berik mmg x bleh dsia-siakan. Takut x berkat jwak gaji.hehehe.

K la, stakat ya jak buat masa tok.ada masa jumpa lg n ada la bnda yg akan dtulis. Doakan sy selamat pergi n slamat kembali, bg sapa yg kenal ngn sy la.;).

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011

Saturday, August 20, 2011

SHR 2011


Salam........

Sedar x sedar sik lamak gik nk raya. Tinggal brapa ari gik tinggal nk posa. Cepat masa berlalu, & cepat jwak ku rasa umur makin lanjut. Heee,bila dikenang masa belajar dolok tringat macam2 peristiwa eh, ada sedih, ada gembira, suma ada. terkenang jwak member2 sama belaja dolok, hmm mena kata org zaman belajar ngn zaman dah eja memang berbeza. Mun la aku dapat frostkan masa..Mun buah entimun koh..

Kla, d kesempatan tok, aku ngucapkan SELAMAT HARI RAYA (* pra ucapan raya). Maaf Zahir n Batin :)...










Kem motivasi SK Kpg Sawai 2011

Saturday, May 21, 2011

.Sungguh X Sabar.

Salam.

Woho! x lamak gik nk cuti skolah. X sabar rasanya nk balit umah! kurang dari 5 hari gik aku akan pulang umah!yipeeeeeee!! Hmmm.Tp aku x taukla apa plan nk polah time cuti tok. Actually byk aktiviti yg bleh d polah, tapi bila pikei panjang jadi mcm malas gik, teringat kan lelah gik, budget gik (budget kin kurang) , dahla nk raya.huuuuu

Tapi dalam masa cuti tok ada jwak hari2 gumbira, kwn2 aku yg berbangsa Dayak nyambut Gawai. Selamat Hari Gawai bala kaban! & salah seorang sepupu aku akan nait jinjang pelamin! Tahniah sis! semoga berbahagia n dapat baby cepat2.heee. & sik lupak jwak beberpa org member aku yg jugak bakal nait pelamin. Tahniah!! (jgn lalek ngn aku ok, klak ada jodoh ku madah..ahaaaaaaaa!)

k la, setakat ya jak (aku bukan dalam mode pandei nulis blog)..Sekian..Salam

Wednesday, May 11, 2011

Mcm Aku Lalek/ Peduli.

Salam,

Lamak dah x menulis lam blog tok, tok pun saja jak nk ngabas, Sayang jwak mun akaun di "close". Actually xda crita gilak nk d padah lam blog tok, mcm yg dah ku padah saja nk ngabas.

Life aku msh mcm biasa, mkn, tdo rutin harian yg sikpat d tinggalkan la, juz aku kinektok mula berkecimpung dalam satu benda baru: "riding MTB" (mountain bike). Kerja still goes d same, xda brubah, pagi ngajar, ptg aktviti kokurikulum miak, mlm nangga tv. Weekends aku ride kt sibu sorang.

Status?: msh membujang tp sedang mencari.,heheh. Insyaallah mun ada jodoh x lamak gik la berpunya.hee.Calon dah ada ;).